Sara – min presentation

Ni har väl inte missat att titta under ”Vi” knappen? Där håller vi på att presentera oss, alltså vi som bloggar här på viimellanstadiet.se. Eleverna i årskurs 4 & 5 har skrivit presentationer och sedan fotograferat något som de gillar eller något de har ritat eller också så har en klass-kollega fotat dem.

I morgon ska årskurs 6 fortsätta skriva på sina presentationer. Några ska fota, någon annan skapa ett bildspel och kanske ska några skapa avatarer, med hjälp av appen FaceQ.

Här kan ni läsa presentationen om mig och se min avatar:

Jag heter Sara och arbetar som lärare på Lillkyrkaskolan. Jag har förmånen att få vara tillsammans med nästa 60 vetgiriga och glada elever i år 4-6, som jag undervisar i matematik, svenska och bild. Jag bor med min familj på landet och min trädgård är ett av mina intressen. Annat jag gillar är inredning, resa, umgås med vänner och läsa en bra och spännande bok. Jag gillar också ugglor! Något jag gillar mindre är….blodpudding.

image


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *