Redovisningar av veckans läxa i år 4

Härligt att så många redan har publicerat sina redovisningar av veckans läxa. Du som ännu inte har gjort det fixar det tills i morgon, antingen skriver du på bloggen hemma eller i skolan (då har du förberett dig och har med dig din förberedelse).

Under detta inlägg finns kommentarerna/redovisningarna: https://viimellanstadiet.webbstjarnan.nu/vardarna-i-ar-4-bloggar-14/

Scrolla längst ner under kommentarerna så hittar du den tomma rutan där du skriver om just din lästa text.

Sara


Prenumerera på nya blogginlägg

5 reaktion på “Redovisningar av veckans läxa i år 4

  1. Jag läser fortfarande boken Ängeln utan vingar!! och de som har hänt när jag har läst är att Utzi och Tea är fast i ett berg och blir anfallna av spöken som vill ha deras liv. Tea och Utzi hör Gabriel på andra sidan berget och Gabriel hör Tea. både Gabriel och Tea blir ledsna när de hör varann. Sen kommer spökena närmare och närmare…….. Utzi och Tea, ett spöke tar tag i Utzis hals, handen är klibbig och degig. En fladdermus som heter fladdra hjäper Utzi och Tea när spökena närmars sig så hjälper hon till, Fladdra ropar på massa andra fladdermöss att komma och hjälpa till då kommer massa fladdermöss och trycker på väggen så den ramlar och då får Gabriel och Tea träffas.

  2. Lasse Maja Café mysteriet
    Det verkar som rånaren vet exakt när han ska slå till. Det kanske är någon i personalen som sammabetar med rånaren. För tredje gången på kort tid har staden Vallebys trevliga Café blivit rånat. Vid samtliga tillfällen har kassa-apparaten varit full med pengar.
    Jag undrar vem som är rånaren.=) =) =) =) =) =) =) =) =) =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *